Audi er officielt bilmærke i “The Gray Man”

Audi og Netflix samarbejder i The Gray Man, der er en ny action-thriller instrueret af Joe & Anthony Russo. Som filmens officielle bilmærke spiller fire Audi-biler en rolle i filmen: den fuldt elektriske Audi RS e-tron GT og Audi Q4 Sportback e-tron, samt Audi RS 7 Sportback og Audi R8 Coupé. The Gray Man havde global premiere i udvalgte biografer den 15. juli og udkommer verden over på Netflix i morgen den 22. juli 2022.

The Gray Man har et stjernespækket cast: Ryan Gosling (Sierra Six), Chris Evans (Lloyd Hansen), Ana de Armas (Dani Miranda), Jessica Henwick (Suzanne Brewer), Regé-Jean Page (Denny Carmichael), Wagner Moura (Laszlo), Julia Butters (Claire), Dhanush (Avik San), med Billy Bob Thornton (Donald Fitzroy) og Alfre Woodard (Margaret Cahill) og flere.

Den fuldelektriske Audi RS e-tron GT køres af Sierra Six (Ryan Gosling), og den fuldelektriske Audi Q4 Sportback e-tron køres af agent Dani Miranda (Ana de Armas). Audi RS 7 Sportback er med i en biljagt scene med agent Dani Miranda bag rattet, og Audi R8 Coupé ses i en scene med Avik San (Dhanush).

"Filmen vil appellere til og fascinere publikum over hele verden," siger Henrik Wenders, Head of Brand hos AUDI AG, og forklarer, at Audis rolle i produktionen gik langt ud over blot at levere bilerne: "I dette samarbejde oplevede vi action og hurtigt tempo. Ligesom Russo-brødrene bruger vi hos Audi teknologi til at skabe noget, der aldrig er set og oplevet før, og Audi valgte bilmodellerne sammen med instruktørerne Joe og Anthony Russo. Partnerskabet og det tætte samarbejde med Netflix om denne filmproduktion har simpelthen været fascinerende!”

Og Anthony Russo kommenterede: "Som historiefortællere har vi altid været passionerede omkring at finde og prøve nye teknologier for at skabe noget, der aldrig er blevet gjort før. Det er det, der fascinerer os. Jeg ville nærme mig alt med den tankegang, især udviklingen i bilverdenen, som vi er vidne til lige nu. Hvor meget jeg end elsker bilerne i går og i dag, er det, der interesserer mig mest, hvor udviklingen af morgendagens biler er på vej hen. Dette er spændende nyt territorium, der rummer helt nye oplevelser for os – ikke bare som chauffører eller kunder, men som mennesker, der sameksisterer med biler.”

Efter filmens udgivelse på Netflix den 22. juli 2022 i ca. 30 lande verden over, vil Audi fortælle historien bag Audi Q4 Sportback e-tron i en digital kortfilm, der viser agenten Dani Miranda (Ana De Armas) blive fortrolig med sin elektriske bil. Fans kan derudover fordybe sig i en digital ”The Gray Man” verden.

Links
Læs om Russo-brødrenes samarbejde med Audi
Behind-the-scenes 

Om Netflix
Netflix er verdens førende streaming-underholdningstjeneste med tv-serier, dokumentarer, spillefilm og mobilspil samt 222 millioner betalende medlemskaber i over 190 lande.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk