Kim Augustsen A/S sætter strøm til fremtiden

Igennem flere år har vi leveret el-drevne- og pluginhybrid biler fra Volkswagen.

Kim Augustsen A/S er autoriseret forhandler af Volkswagen og Seat, og servicepartner for Audi, med Vestsjælland som ansvarsområde.

Igennem flere år har vi leveret el-drevne- og pluginhybrid biler fra Volkswagen.                   
I 2020 kom Seat med den første el-drevne bil Seat MII.

Derfor har vi hele tiden haft specialuddannet personale både i salg og på service siden, således at vi kan håndtere alle el-biler fremover, både i salgsafdelingen og på værkstedet, men nu sætter vi mere strøm på.

Den 21/7 2020 lød startskuddet fra Volkswagen til, at vi kunne begynde at sælge den nye el-bil fra Volkswagen – ID.3, som er en helt nyudviklet el-bil, bygget på den nye MEB platform, og dermed er den nye æra fra Volkswagen koncernen skudt i gang i Danmark.

Senere i år, kommer ID.4 fra Volkswagen og dette er opstarten på den helt store bølge af el-biler fra koncernen, hvor der vil komme rigtigt mange modeller i fremtiden.

Senere i år kommer den første nye el-bil fra Seat, som også er bygget på den nye platform, og samtidig begynder Seat også at producere plug-in hybridbiler.

Derfor har vi nu fået installeret 6 udvendige el-ladestationer fra Clever (som Volkswagen og Seat samarbejder med i DK), hvilket betyder, at kunder nu kan oplade deres el- eller plugin hybrid hos os med deres ”ladebrik” fra Clever.

Vi har opsat 5 stk 11KwH AC ladere og 1 stk. 22 Kwh DC hurtig lader, så nu er det muligt at optanke hos os, hvis du skulle være ved at køre tør for strøm.

2 stk. 11 KwH AC ladere og 1. stk. 22 KwH DC lader er tilgængelige alle 24 timer i døgnet.

Kim Augustsen A/S er helt klar til den nye fremtid, og naturligvis også til at sælge og servicere alle de traditionelle biler, som vi fortsat sælger rigtigt mange af.

 

be3b909a-7227-4bc0-8853-9205091c581e_637311994776422423.jpg