Værksted - Audi Servicepartner Slagelse

Audi Service Slagelse er autoriseret Audi servicepartner. Det betyder, at vi råder over moderne udstyr, som er designet specielt til Audi. Avancerede computersystemer, som er i direkte forbindelse med fabrikken, gør os ofte i stand til at stille en præcis diagnose, allerede når du ringer til os. På den måde er vi godt forberedte, når du ankommer til værkstedet. Vi sparer tid til fejlfinding, som du ellers skulle betale for, og vi har de rigtige reservedele og det nødvendige værktøj klar, når du indleverer din Audi. Vi har indrettet et antal arbejdspladser med WiFi i vores lokaler, så du fx kan arbejde, hvis du foretrækker at vente her mens din bil er på værksted. 

Self check-in på værkstedet

Du finder vores Tjekvik standere lige ved vores indskrivning. 

Hvis vi ikke har mulighed for at hjælpe dig med det samme når du ankommer, eller du ønsker en hurtig aflevering uden menneskelig kontakt, har du nu mulighed for at checke din bil ind på værkstedet og aflevere din nøgle til vores TjeKvik standere.

Toptrænede teknikere

Din Audi er en af verdens mest avancerede biler med den mest moderne teknologi. Derfor er det vigtigt, at du overlader den til veluddannede fagfolk, der kan sikre din bils køreegenskaber, miljøvenlighed, forbrændingsteknologi, sikkerhed og ikke mindst gensalgsværdi. Vores teknikere gennemgår 3-4 kurser hvert eneste år. Derfor ved du altid, at det kun er serviceteknikere med opdateret viden, der kommer i nærkontakt med din Audi.

Autoriseret service = bedre brugtvognsværdi

Fabrikken laver hele tiden forbedringer - også til biler, der allerede kører på landevejen. Disse forbedringer udføres automatisk gennem opdateringer, når din Audi er til service hos os. Desuden er det enkelt for os at dokumentere bilens historie, tjekke at alle service er overholdt, og at det kilometertælleren viser, er i overensstemmelse med sandheden, når bilen skal sælges. Derfor har stemplet i servicebogen fra dit autoriserede værksted indflydelse på bilens brugtvognsværdi.

Få en gratis dialog med din mekaniker

Vi har indrettet et særligt lokale, hvor du i ro og mag - og ganske gratis - kan få gennemgået din Audi sammen med vores tekniker. På den måde får du et hurtigt overblik over bilens tilstand og samtidig en grundig beskrivelse af eventuelle nødvendige reparationer. Efter gennemgangen vil vi udarbejde et gratis overslag, hvis det viser sig, at bilen skal på værksted. 

Når skaden er sket

Hvis uheldet er ude, er det vigtigt, at du sikrer, at skaderne på din bil bliver udbedret på et autoriseret værksted. Ellers risikerer du, at fabriksgarantien bortfalder, eller at bilens køreegenskaber eller sikkerhed forringes. Både når det gælder glasskader og større reparationer, vil vores specialuddannede teknikere sikre, at der kun bliver brugt originale reservedele, og at du hurtigt kommer ud at køre igen. Læs mere om vores pladeværksted her.

Vejhjælp

Du er dækket af Audis meget omfattende Vejhjælp, når blot bilens serviceeftersyn gennemføres på vores autoriserede værksted. 

Læs mere om Audi Vejhjælp


856cda2a-014a-4c01-92d5-e23e9c9749f7_635977856431017849.jpg

 

Kontaktinformationer

Audi Servicepartner Slagelse
Elmedalsvej 7
4200 Slagelse

Tlf.: 58 50 43 00 eller Ring mig op
CVR: 25476182
E-mail: eftersalg@audi-slagelse.dk

Åbningstider

I dag Lukket
Mandag 07:30 - 15:30
Tirsdag 07:30 - 19:00
Onsdag 07:30 - 19:00
Torsdag 07:30 - 15:30
Fredag 07:30 - 15:00
Lørdag Lukket
Telefonerne er åbne kl. 08.00-17.00. Indskrivningen er bemandet til kl. 17:00.