Vi holder åbent med respekt for sundhedsmyndighedernes anvisninger omkring Coronavirus.

Vi er fortsat klar til at hjælpe kunder i salgslokalet og på værkstedet – ligesom vi er klar ved telefon og mail


Vores showroom og værksted har fortsat åbent (se åbningstider HER). Alle services og ydelser fortsætter som vanligt. Vi efterlever Sundhedsstyrelsens anbefalinger ifht. COVID-19 og udviser ekstra opmærksomhed.

Kunde på værkstedet
Du kan fortsat få foretaget arbejde på værkstedet. For alles skyld tager vi vores forholdsregler som f.eks:

  • Du kan aflevere bilnøgle i en nøgleboks eller nøgleindkast i stedet for at møde op ved indskrivningen.
  • Medarbejdere, der servicerer din bil, bærer handsker.
  • Bilnøgler renses efter endt brug.
  • Afhentning og levering af bil på hjemmeadresse tilbydes så vidt, det er muligt. Har du spørgsmål eller ønsker til ovenstående, så kontakt os på tlf. eller mail.

Vi er selvfølgelig kede af ikke at kunne give helt den samme oplevelse som ellers, men håber både på forståelse og god modtagelse af disse alternativer.

__________________________________________________________________________________________________________


For at sikre vi hele tiden er i drift og kan servicere privatkunder og erhvervskunder ligesom vigtige instanser som Udrykningskøretøjer, Politi, Militær m.fl. har vi opdelt medarbejdere på værkstedet i to hold, der skiftes til at hhv. være på arbejde og holde fri. På denne vis sikrer vi højt niveau af service og tilgængelighed. Det er godt for kunderne og for vores medarbejdere.

 

Myndighedernes anbefalinger til ekstra hygiejne, kantinedrift, løbende check af evt. sygdomssymptomer med videre efterfølger vi.

 

Vi holder os løbende opdateret på de nyeste retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen.


 Vores showroom og værksted har fortsat åbent (se åbningstider HER). Alle services og ydelser fortsætter på som vanligt. Vi efterlever Sundhedsstyrelsens anbefalinger ifht. COVID-19 og udviser ekstra opmærksomhed.